DigiReactor

DigiReaktori on täällä parantamassa digitaalisia taitojasi!

Tapahtumasarjamme parhaiden digitalisaation asiantuntijoiden kanssa auttaa sinua digitaalisen tuotekehityksen kaikissa eri osissa. Sisältö on luotu auttamaan kaikkia, joilla on loistava idea ja intohimo tehdä siitä tuote. Jos olet pieni tai keskisuuri yrittäjä, opiskelija, kansainvälinen lahjakkuus, joka on aloittamassa yritystoimintaa Suomessa tai suunnittelet uranvaihtoa, olemme täällä auttamaan erityisesti sinua.

Liity mukaan!

Digireactor-mobiilisovellus

Pandemia on lisännyt erilaisten uusien taitojen kysyntää, ja DigiReactor-hanke vastaa tähän kysyntään luomalla digitaalisen tuotekehitysalustan. Alusta toteutetaan englanniksi, ja se palvelee eri väestöryhmiä (palkansaajia, yrittäjiä, kansainvälisiä opiskelijoita) ja luo monipuolisen digitaalisen tuotekehitysverkoston alueelle.

Sovelluksen ovat kehittäneet Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja työntekijät, ja sen julkaisee Turun AMK:n opiskelijakeskeinen ICT-projektitoimisto theFIRMA.

Sovellus on nyt saatavilla Google Play Storessa ja App Storessa! 

Skannaa qr-koodi tai klikkaa alla olevaa linkkiä ladataksesi sovelluksen. 

Siirry Google Play Storeen

Siirry App Storeen

Digital product developers in Finland

Linkedin-ryhmä on tarkoitettu digitaalisesta tuotekehityksestä kiinnostuneille. Olitpa sitten kokenut asiantuntija tai joku, jolla on vain idea ja joka haluaa oppia lisää, tämä on yhteisö sinulle. Yhteisön tarkoituksena on jakaa ideoita, hyviä käytäntöjä ja kaikenlaista tietoa ja vinkkejä digitaalisten tuotteiden kehittämisestä. Tervetuloa verkostoitumaan, saamaan uusia ideoita ja nauttimaan hienosta yhteisöstämme!

DigiReactorin käsikirja

Kirja on matkakumppanisi, jonka avulla saat tietää, millainen digitaalisen tuotteen kehittäjä olet – ja miten ideasi alkaa kehittyä ympärilläsi olevien ihmisten, ensimmäisen tiimisi ja kumppaneidesi, alueellisten kehittäjien ja yliopistojen avulla.

Kirja ja DigiReactor-mobiilisovellus esittelevät digitaalisen tuotekehityksen tärkeitä periaatteita ja tarjoavat käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Voit soveltaa kirjan oppeja käytäntöön, ja kirja aktivoi sinua edistämään omaa digitaalista tuoteprojektiasi.

VIIMEISIMMÄT BLOGIKIRJOITUKSET